Connect with us

«Γρεβενά εν λευκώ» – Ο απόλυτος προορισμός του χειμώνα

Γρεβενα

«Γρεβενά εν λευκώ» – Ο απόλυτος προορισμός του χειμώνα

Έχοντας ως εφαλτήριο την πόλη των Γρεβενών, ο επισκέπτης που θα βρεθεί στην περιοχή μας μέσα στον χειμώνα, θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά την αλπική ομορφιά του Δήμου Γρεβενών. Εδώ, η άγρια παρθένα φύση συναντά αρμονικά ζωντανά χωριά, με υπέροχα καταλύματα, παραδοσιακές ταβέρνες, πέτρινα γεφύρια και περίτεχνες εκκλησίες, όλα φωλιασμένα μέσα στα πυκνά και απέραντα δάση της Πίνδου.

Κορωνίδα των χειμερινών σπορ, το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της χιονοδρομίας, πλαισιωμένο από βουνά, λίμνες, ποτάμια και φαράγγια, που θα σας συναρπάσουν.

Από την πλευρά της, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γρεβενών δηλώνει πανέτοιμη για το φετινό έργο του αποχιονισμού, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πρόσβαση σε κάθε γωνιά του μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι επισκέπτες και δημότες, μπορούν να ενημερωθούν εύκολα και πολύπλευρα για χαρακτηριστικά αξιοθέατα του Δήμου μας, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος IT CULTURE (http://roadstoculture.eu/el/) αλλά και από τη μόνιμη στήλη «Ταξιδεύω Γρεβενά», που θα βρείτε εύκολα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών (https://www.dimosgrevenon.gr/).

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Continue Reading
You may also like...
APXH