Connect with us

Γρεβενά: Ημερίδα «Φυσικό αέριο –υγραέριο – Εγκαταστάσεις και τεχνικές εφαρμογές»

Γρεβενα

Γρεβενά: Ημερίδα «Φυσικό αέριο –υγραέριο – Εγκαταστάσεις και τεχνικές εφαρμογές»

Ημερίδα με θέμα «Φυσικό αέριο –υγραέριο. Εγκαταστάσεις και τεχνικές εφαρμογές», διοργανώνει η Νομαρχιακή επιτροπή Γρεβενών, του τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 18-11-2023, από τις 11:00 έως τις 15:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Πέτρος Σιούλης» της Π.Ε. Γρεβενών.

Ομιλητές της ημερίδας και τα θέματα που θα παρουσιάσουν είναι:

Ο Θεοφάνης Μάντζαρης, Πολιτικός Μηχανικός, θα αναφερθεί στο «Πρόγραμμα Εξοικονομώ». Εκπρόσωπος της ΔΕΔΑ, θα μιλήσει για την «Ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου». Ο Ιωάννης Μπετούνης, Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc Robotics, θα παρουσιάσει τα θέματα: «Εγκαταστάσεις Φυσικού αερίου οικιακές – επαγγελματικές – βιομηχανικές» και «Εγκαταστάσεις Υγραερίου». Ο Δημήτρης Σελαμσίζογλου της Almeva, θα εισηγηθεί το θέμα «Καμινάδες συσκευών θέρμανσης και εξοικονόμηση ενέργειας». Ο Μάνος Τζημόπουλος, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, CluBE, θα αναπτύξει την εισήγηση «Ξεκλειδώνοντας την οικονομία του υδρογόνου στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας».

Νικόλαος Βαλομάνδρας, Πρόεδρος Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων, θα μεταφέρει την εμπειρία του για τις «Εγκαταστάσεις αερίων καυσίμων». Ο Αντώνιος Βούλτσιος, της Voultherm, θα ενημερώσει για τις «Μετρήσεις στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και υγραερίου».

Δημήτριος Ζυγούρης, Μηχανολόγος Μηχανικός, ENERGAS, θα δώσει πληροφορίες για τη «Συντήρηση συσκευών θέρμανσης».

www.ertnews.gr

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH