Connect with us

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας

Δυτ. Μακεδονια

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη μεταφορά -2- αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (27-09-2023) το απόγευμα, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 61χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά δύο (2) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 61χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 22 και 41 ετών, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH