Connect with us

Στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης

Γρεβενα

Στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης

Στον ενεργό και δραστήριο Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλιανός», βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», συμμετέχοντας στον Αγιασμό και στην πρώτη συνάντηση του Συλλόγου για την νέα περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Τριγώνης εξήρε το έργο του «Αιμιλιανού», καθώς η προσφορά του στην παιδεία, την παράδοση και τον πολιτισμό είναι διαχρονική και σπουδαία, έχοντας παράλληλα μια δημιουργική και εποικοδομητική συζήτηση με όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, στο πλαίσιο μιας διαρκούς και στενής συνεργασίας, που συνδέει τους Γρεβενιώτες της Κοζάνης με τον γενέθλιο τόπο τους.

Στο τέλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης κάλεσε όλους τους παρισταμένους στην πολιτική εκδήλωση του συνδυασμού ΝΙΚΗΣ «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΑΛΙΑΚΜΩΝ» της Κοζάνης, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

 

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH