Connect with us

Σε επιχειρήσεις ξυλείας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης

Γρεβενα

Σε επιχειρήσεις ξυλείας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης

Με σαφή στόχευση την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας στην περιοχή των Γρεβενών, η οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό στηρίζεται στη δασοπονία και την καθετοποιημένη επεξεργασία ξύλου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τριγώνης, επισκέφθηκε νευραλγικές επιχειρήσεις του Δήμου μας, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αειφορικά παραγόμενης ξυλείας.

Ειδικότερα, ο κ.Τριγώνης βρέθηκε στις εταιρείες ALFA WOOD GROUP, ΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. και  EYXYLON – ΖΙΩΓΑΣ ΟΕ, όπου κατά τη διάρκεια των επαφών, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο καθώς και οι τρόποι προώθησης των μοναδικών προϊόντων ξυλείας, που παράγονται στην περιοχή των Γρεβενών.

Σημειώνεται ότι ήδη στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», προβλέπεται η δημιουργια ενός θύλακα καινοτομίας στο κτίριο του πρώην ΚΕΓΕ, όπου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στοχεύουμε στην ανάδειξη της τεχνολογίας ξύλου, ως ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Γρεβενών με οικονομική, περιβαλλοντική και τουριστική υπεραξία.

 

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH