Connect with us

Γιώργος Αμανατίδης – Συμμαχία για την Ανάπτυξη: Στο Βελβεντό με τους εκπροσώπους των Συνεταιρισμών για την καταστροφή της παραγωγής

Δυτ. Μακεδονια

Γιώργος Αμανατίδης – Συμμαχία για την Ανάπτυξη: Στο Βελβεντό με τους εκπροσώπους των Συνεταιρισμών για την καταστροφή της παραγωγής

Το ζήτημα της ολικής καταστροφής της παραγωγής των ροδακίνων, αποτέλεσμα των πρόσφατων έντονων καιρικών φαινομένων που σάρωσαν την περιοχή, συζήτησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τους εκπροσώπους των δύο συνεταιρισμών του Βελβεντού «Δήμητρα» και «ΑΣΕΠΟΠ».

Στις αντίστοιχες συναντήσεις με τους προέδρους Δημήτρη Κοσμά (Δήμητρα) και Νίκο Κουτλιάμπα (ΑΣΕΠΟΠ) παρουσία υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»  ο κ. Αμανατίδης, έχοντας επισκεφθεί αγροκτήματα του Βελβεντού, ενημερώθηκε συνολικά για το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας ενώ εξετάστηκαν οι τρόποι κάλυψης των ζημιών καθώς και ο χρόνος  καταβολής των αποζημιώσεων στους παραγωγούς.

Η καταστροφή των όψιμων ποικιλιών στις δενδροκαλλιέργειες του Βελβεντού ήρθε να προστεθεί στην προ δύο μηνών ζημία στην παραγωγή με τον κ. Αμανατίδη να αναλαμβάνει να προωθήσει και να ενισχύσει τις ενέργειες για τη δίκαιη και άμεση καταβολή των αποζημιώσεων.

 

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

APXH