Connect with us

Τρία πράγματα που πετάμε αλλά είναι χρήσιμα -Σκεφτείτε το πριν τα πετάξετε

Χωρις κατηγορια

Τρία πράγματα που πετάμε αλλά είναι χρήσιμα -Σκεφτείτε το πριν τα πετάξετε

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να πετάμε τίποτα γιατί όλα τα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα. Η άποψη αυτή μπορεί να τείνει προς την υπερβολή, αλλά έχει μια δόση αλήθειας.

Μερικά καθημερινά ανγτικείμενα, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν με άλλο τρόπο και να μην πεταχτούν. Όπως τα τρία παρακάτω…

Καπάκια από μπουκάλια

Μετά το άνοιγμα του μπουκαλιού, τα καπάκια μπορεί να φανούν χρήσιμα. Μπορείτε να τα βάλετε στις μύτες των μαχαιριών για μεγαλύτερη ασφάλεια, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Μπορείτε να τα κόψετε και να βάλετε τα κομμάτια στα πόδια των επίπλων για να μην γρατζουνάνε το πάτωμα. Μπορείτε να πάρετε πολλά, να τα συνθέσετε και να προκύψει ένας πίνακας ανακοινώσεων για την κουζίνα.

Πλαστικές σακούλες

Σίγουρα θα έχετε μερικές στα ντουλάπια. Μπορείτε να τις κρατήσετε για τις βροχερές ημέρες, βάζοντας μέσα τα παπούτσια σας ή την ομπρέλα για να στεγνώσουν γρηγορότερα. Γιατί οι πλαστικές σακούλες απορροφούν πιο γρήγορα την υγρασία.

Παλιά σεντόνια

Μπορεί να είναι παλιά αλλά δεν είναι παραίτητο να τα πετάξετε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καθαρίζετε το πάτωμα, η τις κατσαρόλες και τα τηγάνια. Είναι συνήθως ανθεκτικά και δεν κόβονται, οπότε μπορούν να αντέξουν ακόμα και αν τα χρησιμοποιείτε με ισχυρά απορρυπαντικά.

www.e-radio.gr

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH