Connect with us

Μαχητικά εφημερίδα ”Μαχητής”

Γρεβενα

Μαχητικά εφημερίδα ”Μαχητής”

  Πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι φερέλπιδες υποψήφιοι  στις εκλογές που έρχονται ότι οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν ανάγκη από κομματικές ιδιότητες υποψηφίων αλλά από ικανότητες!

Τα τρικ των φωτογραφήσεων με πολιτικά ή άλλα αθλητικά πρόσωπα δεν πρέπει να θολώνουν τα πραγματικά προφίλ των υποψηφίων που θέλουν να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο.

Η ανανέωση στην ζωή και στην πολιτική είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σε μια ευνομούμενη κοινωνία που θέλει να πάει μπροστά.

Σήμερα ο δήμος χρειάζεται να επιλέξει πρόσωπα που γνωρίζουν τα προβλήματα έχουν εμπειρία και γνώση μπορούν να ενώσουν τους πολίτες του τόπου χωρίς αποκλεισμούς και τεχνικά εμπόδια για να ξεκολλήσουν την στασιμότητα και την απραξία που υφίσταται έναντι των άλλων δήμων της χώρας.

Οι καλές προθέσεις απλά δεν αρκούν.

Ο δήμαρχος πρέπει να είναι διεκδικητικός κι όχι υποτακτικός ή εντεταλμένος  της κάθε κεντρικής εξουσίας.

 

  Ο αγώνας της αξιοπρέπειας “χάνεται’’ στα γρανάζια της γραφειοκρατίας…και όχι μόνο…Προσέξτε…

Μια γυναίκα περιμένει 22 μήνες να πάρει την σύνταξη χηρείας λόγω αναρρωτικής άδειας υπαλλήλου…

Και φυσικά σαν αυτή υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις που δείχνουν την κακή λειτουργία της Δημόσιας γραφειοκρατίας αλλά και της ατιμωρησίας!

Η καταγγελία μέσα από τα ΜΜΕ ευαισθητοποίησε τον αρμόδιο υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη που με ένα tweet απάντησε στο παραπάνω πρόβλημα:

«Ενημερώθηκα για την καθυστέρηση έκδοσης της σύνταξης χηρείας της κυρίας από την Ηλεία  από το διαδίκτυο και αμέσως το προώθησα στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Πριν λίγο με πληροφόρησαν ότι βρέθηκαν τα σφάλματα στην αίτηση της, που ήταν και η αιτία για την καθυστέρηση και όχι η απουσία της υπαλλήλου μας. Η σύνταξη της εκδίδεται την Δευτέρα και η πρώτη πληρωμή της θα γίνει τον Αύγουστο. Της ζητώ εκ μέρους του ΕΦΚΑ συγγνώμη, όπως και από κάθε πολίτη που ταλαιπωρείται. Κάνουμε μεγάλη πρόοδο αλλά έχουμε δρόμο ακόμη».

Πολύ σωστά αντέδρασε ο υπουργός αλλά δεν πρέπει επιτέλους σ αυτό το βασίλειο της μονιμότητας να γίνεται κάποια αξιολόγηση ή και άρση μονιμότητας ώστε να διορθωθεί η κατάσταση;

Γιατί οι χρόνιες παθογένειες στο δημόσιο είναι βαθιά ριζωμένες σ όσους έχουν σύμμαχο την μονιμότητα αλλά και τον κομματισμό;

Ας ελπίσουμε ο κ. Γεωργιάδης θα κάνει την διαφορά που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι!

 

  Βαθιά θλίψη  για πρόσωπο που ζει μετά τις εκλογές έναν Γολγοθά απογοήτευσης και εγκατάλειψης από πρόσωπα που ήταν στο πλευρό του και τώρα τον εγκαταλείπουν!!

Βλέπετε το ψέμα, η κουτοπονηριά και η ανικανότητα δεν μπορούν να κρυφτούν.

Πόσο μάλλον σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι η πόλη μας!

Τώρα αναζητά συμμάχους και προσεγγίζει πρόσωπα για τα οποία τα περιέλουζε  με διάφορα κοσμητικά επίθετα και απαξιούσε να πει και το όνομα τους!

Δηλαδή κατά τα κοινώς λεγόμενα…

Εκεί που….έφτυνε 

τώρα γλύφει!!!

Ε.Τσακνάκης

Εκδότης-Δημοσιογράφος

Continue Reading
You may also like...
APXH