Connect with us

Εφημερίδα ”Μαχητής”

Χωρις κατηγορια

Εφημερίδα ”Μαχητής”

➤ Να μας πουν κάποιοι που θέλουν να διεκδικήσουν την Δημαρχία ποιο είναι το επάγγελμα τους, τι γνώσεις έχουν,  πόσα ενσήμα έχουν, ποιες είναι οι παρεμβάσεις στο τοπικό γίγνεσθαι  κλπ.

Αλλιώς σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης “φαίνονται’’ σαν λαγοί κάποιων που θέλουν να βάλουν εμπόδια και φραγμούς σε συγκεκριμένο υποψήφιο μη αρεστό στους παρασκηνιακούς μέντορες  που η τοπική κοινωνία τους έχει απορρίψει δυο και τρεις φορές!!! Όσο για την προσπάθεια κάποιων να κυκλοφορήσουν “μαϊμουδίστικα’’ ότι είναι εκλεκτοί κάποιου κόμματος η στήλη τους πληροφορεί ότι τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα πέσουν στο κενό αφού σχεδόν όλα τα κόμματα και η ΝΔ δηλώνουν ότι δεν θα δοθούν χρίσματα στους δήμους όσο και αν προσπαθήσουν να δελεάσουν τους ψηφοφόρους με φωτογραφήσεις κυβερνητικών κι άλλων πολιτικών παραγόντων. Και το σπουδαιότερο είναι ότι για κάποιους λείπει η αυτογνωσία,το περιβόητο “γνῶθι σαυτόν”!!!!

 

➤ Ήθελα να κάνω ένα μόνο ( αρχικό ) σχόλιο για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές , των Δήμων και των Περιφερειών :

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!

Εδώ δεν υπάρχει ούτε και τυπικά ….. η Ιδεολογία !!!!

Εδώ υπάρχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα μικρό συμφέροντα ή μεγαλύτερα του καθενός μας .

Μην σας παρασύρουν τα …Κεντρικά των Αθηνών , αυτοί δεν ζουν δίπλα σας. Μην τους αφήσετε να σας κοροϊδέψουν στη μούρη σας !!

Ξέρετε τους τοπικούς και Περιφερειακούς υποψήφιους καλύτερα από αυτούς τους συμβουλάτορες των Αθηνών .

Επιλέξτε με τα ΔΙΚΑ σας , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κριτήρια !!!

Τι θα πει ότι κάποιον τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ …το όποιο κόμμα των Αθηνών ;;

Ζει το κόμμα των Αθηνών στον ΤΟΠΟ ΣΟΥ ;;;;;

Έλεος πια !!! Ξέρεις τον ….π.χ. Χρήστο τον υποψήφιο .

Αυτός θα σε εκπροσωπήσει αύριο στον τόπο σου και στην Περιφέρεια σου  Να τον κρίνεις όμως ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ πριν τον επιλέξεις :

Έχει γνωστικό επίπεδο;

Έχει αληθινό πρόσωπο ή είναι ευκαιριακός εκλογικός τυχοδιώκτης;

Έχει αποδείξει έργο σε εσένα και στον Τόπο σου ;

Έχει οράματα και προοπτικές ;;

Και πολλά άλλα που θα τα πούμε εν καιρώ !!!

Αφήστε όσους πασχίζουν να διεκδικήσουν κομματικά χρίσματα!

Στις μικρές τοπικές κοινωνίες δεν ισχύουν αυτές οι πρατικές…

Τις έχουν ανάγκη και τις αναζητούν οι…”τενεκέδες’’ αυτοί που παράγουν μόνο θόρυβο!

➤ Φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζει ένας πολιτικός, δεν είναι οι αντίπαλοί του, αλλά αυτοί που με κάθε τρόπο προσπαθούν να φανούν φίλοι του!

Είναι οι οσφυοκάμπτες που σκύβουν να τους πατήσει για να καβαλικέψει το καλαμένιο άτι που θα τον οδηγήσει καλπάζοντας στην πολιτική  των “Ανάξιων Μνείας”

Δεν ξέρω αν ήμουν πολιτικός, πως θα μπορούσα να υποφέρω τέτοιους γλύφτες και τέτοιες γλίτσες. Τους θεωρώ χειρότερους από οτιδήποτε άλλο γιατί, σαν τις Σειρήνες, σε βγάζουν από την πορεία σου και σε υποβιβάζουν.

Κι όταν σε φέρουν στον πάτο που ζουν, σε ξεχνάνε εκεί, ανάμεσα στα απομεινάρια από μικροσκοπικά ανθρωπάκια σαν κι εσένα, που ρώτησαν τον καθρέφτη τους ποιος είναι ο Καλύτερος, και αυτοί οι γλύφτες, από πίσω του, απάντησαν “Εσύ Άρχοντα!!”…

Προσοχή λοιπόν κυκλοφορούν  αναμεσα μας!

➤ Στην στήλη έφτασε η πληροφορία οτι  αυτοπροσδιορίστικε και επιτροπή ‘’σοφών’’(;) για να χρήσει(;) υποψήφιο δήμαρχο για το δήμο Γρεβενών και να ‘’σταματήσει’’ τις φερόμενες υποψηφιότητες που κινούνται στον ίδιο κομματικό χώρο!!!

Δεν ξέρουμε ποια είναι τα κίνητρα, τα υποψιαζόμαστε. Και ποιον ωφελούν στην προκειμένη περίπτωση όταν τα κόμματα δηλώνουν και σωστά ότι δεν θα δοθούν χρίσματα στους δήμους, πόσο μάλλον σε δήμους σαν τους δικούς μας!

Του Ε.Τσακνάκη

Εκδότη-Δημοσιογράφου

Continue Reading
You may also like...
APXH