Connect with us

Νέες συνδέσεις με το δίκτυο φυσικού αερίου στην οδό 13ης Οκτωβρίου

Γρεβενα

Νέες συνδέσεις με το δίκτυο φυσικού αερίου στην οδό 13ης Οκτωβρίου

Το έργο της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στα Γρεβενά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, παρέχοντας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις πρόσβαση σε μια αποδοτική και καθαρή μορφή ενέργειας.

Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό των κατασκευαστικών εργασιών και την ελαχιστοποίηση τυχόν δυσλειτουργιών, καλούμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων επί της οδού 13ης Οκτωβρίου στα Γρεβενά να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (ΔΕΠΑ Υποδομών) στη διεύθυνση www.deda.gr/map/  και έως τις 31 Ιουλίου 2023, ώστε να διασφαλιστεί ο αποτελεσματικός συντονισμός με τον δήμο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι λόγω των εν εξελίξει εργασιών ανάπλασης από τον δήμο Γρεβενών στην περιοχή αυτή, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις συνδέσεις φυσικού αερίου μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Επισημαίνεται ότι, φέτος, η εταιρεία προσφέρει στους οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 212 0215915 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 17:00).

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH