Connect with us

Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με ομόλογους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά

Δυτ. Μακεδονια

Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με ομόλογους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας – Αλβανίας, πραγματοποίησε χθες (15-06-2023) στην Κορυτσά, συνάντηση με τους κυρίους Gjovalin LOKA, Fatmir HOXHA, Pjeter LASKA και Klodian KONDI ομόλογους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά.

Στη συνάντηση, τον κ. Γενικό συνόδευαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος ΕΞΑΡΧΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας και Αλλοδαπών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Β΄ Γεώργιος ΝΤΑΝΗΣ.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών και η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, όπως:

  • η εισαγωγή στην Ελλάδα ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών,
  • η παράνομη εισαγωγή και διακίνηση όπλων, καθώς και
  • η προστασία του περιβάλλοντος από την παράνομη υλοτομία, παράνομη αλιεία και παράνομη συλλογή βοτάνων και αρωματικών φυτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών, η οποία αποτελεί τη βάση για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων που προκύπτουν κατά την εκτέλεση των αστυνομικών καθηκόντων.

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH