Connect with us

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βιολογικών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Γρεβενα

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βιολογικών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

Πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών προς τους Επαγγελματίες και Παραγωγούς  στο πλαίσιο της 4ης διοργάνωσης του τριήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βιολογικών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις».

 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών αποφάσισε να διοργανώσει το 4ο  Φεστιβάλ παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» στην πόλη των Γρεβενών, συνεχίζοντας έτσι τη δράση που με τη βοήθεια των επαγγελματιών και παραγωγών έχει γίνει σημαντικός θεσμός για τον τόπο μας.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ στο πλαίσιο της διοργάνωσης τους Επαγγελματίες και Παραγωγούς Παραδοσιακών και Βιολογικών  προϊόντων του τόπου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας που επιθυμούν να προωθήσουν και να γνωστοποιήσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους σε καταναλωτές και επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 16  Ιουνίου 2023.

 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί  από τις 27 Ιουνίου 2023 έως και τις 29 Ιουνίου 2023 στο χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης των Γρεβενών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Συλλόγου στο τηλεφωνικό νούμερο 6946687686 ή να συμπληρώνουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής https://forms.gle/L3xgF2HGKfeGFUgY8

Με Εκτίμηση το  Δ.Σ

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

 

 

APXH