Connect with us

Οι αντίπαλοι των Τεντόγλου, Στεφανίδη και Τζένγκο στο Diamond League του Παρισιού

Αθλητικα

Οι αντίπαλοι των Τεντόγλου, Στεφανίδη και Τζένγκο στο Diamond League του Παρισιού

Την Παρασκευή (9/6) οι Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο δίνουν το πιο δυνατό μέχρι στιγμής, τεστ τους στο Diamond League του Παρισιού.

Την ώρα που στο Roland Garros θα διεξάγονται οι ημιτελικοί των ανδρών στο τένις, σε μία άλλη πλευρά του Παρισιού, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Ελίνα Τζένγκο, θα αγωνίζονται στο Diamond League.

Για τον Τεντόγλου, μετά τον ωραίο αγώνα στον Πειραιά, θα είναι επί της ουσίας το πρώτο δυνατό τεστ μέσα στο 2023 καθώς θα βρει σχεδόν όλους τους κορυφαίους του μήκους απέναντί του.

Στις 22:19 ώρα Ελλάδος, ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου (στον κλειστό) στο μήκος, θα αντιμετωπίσει τους: Εχάμερ, Μπερτράντ, Κονατέ, Λάσα, Μασό, Μοντλέρ, Πομερί, Σρισανκάρ, Γουίλιαμς.

Νωρίτερα, στις 21:20 θα αρχίσει τον αγώνα της η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία για έναν ακόμη αγώνα θα έχει απέναντί της τις Σούτεϊ, Νιούμαν, Μουρτό, Μόρις, Μουν και Κένεντι, την ελίτ δηλαδή του επί κοντώ. Στον αγώνα θα συμμετέχουν επίσης οι Γκροβ, Σεβριέ, Σαπέλ, Μπρούνι και Μπονέν.

Οσον αφορά την Ελίνα Τζένγκο, η αθλήτρια της Team Future της Bwin θα αγωνιστεί στις 22:42 κόντρα στις Αγκιλάρ, Μπαρμπέρ, Μπόργκε, Χουσόνγκ, Ινς, Γιασιουνάιτε, Κιταγκούτσι, Λιτλ, Λιου και Μαλόουν, σε έναν αγώνα όπου μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα καθώς η πλειοψηφία τους αναμένεται να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

www.gazzetta.gr

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH