Connect with us

Ταταρίδης Κυριάκος: Ελληνική κτηνοτροφία, Συνθήκες καταστροφής

Γνωμες

Ταταρίδης Κυριάκος: Ελληνική κτηνοτροφία, Συνθήκες καταστροφής

Η πολιτική είναι η επιστήμη των επιστημών και απευθύνεται σε άτομα που πέραν από την πανεπιστημιακή τους μόρφωση, απαιτεί πολλές περισσότερες γνώσεις που σχετίζονται με οικονομικά, γνώσεις παραγωγής και αγοράς και φυσικά την ικανότητα για την διασφάλιση ενός συστήματος εθνικής κοινωνικής συνοχής.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης θέλοντας προεκλογικά να κερδίσει τις εντυπώσεις για φθηνά αμνοερίφια συμμάχησε και συμφώνησε με τα super market και πήρε την τιμή των 10 ευρώ, διότι δεν μπήκε ποτέ σε στάβλο να δει την ανάπτυξη των αμνοεριφίων και να γνωρίσει τα κοστολόγια και τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στους χώρους της ζωικής εκτροφής.

Συμπιέστηκαν έτσι οι τιμές του παραγωγού με μηδενισμό του οφέλους από την εκμετάλλευσή τους, κάτι που οδηγεί την ελληνική κτηνοτροφία στον αφανισμό.

Ταυτόχρονα, προέκυψε και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ των super market και των κρεοπωλών που επιφέρει ισχυρό πλήγμα στους κρεοπώλες μας, οι οποίοι διαμορφώνουν έναν υγιή κύκλο εμπορίας και την ποιότητα των κρεάτων που διαθέτουν στον Έλληνα καταναλωτή.

Η νέα Δημοτική αρχή θα κάνει παρεμβάσεις για τα τοπικά μας συμφέροντα σε κάθε τομέα διεκδίκησης και σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο, αν αυτό χρειαστεί και ειδικά στον κτηνοτροφικό τομέα. Θα επιχειρήσουμε μια εθνική συμφωνία σε μια κοστολογημένη διαχείριση της διάθεσης των αμνοεριφίων και φυσικά, των κτηνοτροφικών προϊόντων του τόπου μας.

Με νταηλίκια τύπου του κ. Άδωνι, η κτηνοτροφία μας οδηγείται σε αφανισμό και οι κτηνοτρόφοι μας σε απόγνωση με άμεση επίπτωση στην κατάρρευση της εθνικής μας συνοχής στον χώρο της ελληνικής υπαίθρου.

Χρόνια πολλά με υγεία!!!

 

Μετά τιμής,

Ταταρίδης Κυριάκος

Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

APXH