Connect with us

Σταθερή παρουσία της κινητής μονάδας του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά

Γρεβενα

Σταθερή παρουσία της κινητής μονάδας του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

03/04/2023

Γνωστοποιείται ότι η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) Δυτικής Μακεδονίας θα βρίσκεται κάθε 15 ημέρες, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, ώρες 13:00 – 15:00, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας των Γρεβενών για να παρέχει υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και μέλη του ευρύτερου κοινωνικού δικτύου κάθε ατόμου, για απεξάρτηση από νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις (ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγος, διαδίκτυο, gaming).

Βασικός στόχος είναι η προσέγγιση ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες εξάρτησης και διαμένουν σε δυσπρόσιτες περιοχές, η διευκόλυνση της πρόσβασής τους στις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας και η δημιουργία ενός δικτύου αντιμετώπισης εξαρτήσεων που να μην αφήνει κανένα άτομο απέξω.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο αυτό είχε πραγματοποιηθεί πριν από έναν μήνα συνάντηση των στελεχών της Κινητής Μονάδας του προγράμματος ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Γρεβενών, κ. Κατσάλη Α. και την προϊστάμενη της Πρόνοιας, κ. Μωυσιάδου Γ. όπου είχε τονιστεί η μεγάλη και επιτακτική ανάγκη της έναρξης θεραπευτικών μονάδων αντιμετώπισης, νόμιμων και παράνομων, εξαρτήσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ημέρα Έναρξης Πρώτης Παρουσίας: 10 / 4 / 2023

Τηλέφωνα Πληροφοριών και Ραντεβού: 2461040455 & 6944913907

APXH