Connect with us

Γιάννης Στούπας, Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών: «Μοναδικός και πραγματικός μας αντίπαλος είναι τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου μας»

Γρεβενα

Γιάννης Στούπας, Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Γρεβενών: «Μοναδικός και πραγματικός μας αντίπαλος είναι τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου μας»

“Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος που μου εμπιστεύθηκαν τη διεκδίκηση της μονοεδρικής των Γρεβενών στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
Μοναδικός και πραγματικός μας αντίπαλος είναι τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου μας, τα οποία βιώνουμε καθημερινά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και δραστικής επίλυσης.
Η δραματική μείωση του πληθυσμού, η συνεχής υπανάπτυξη, η εκρηκτική ανεργία και η οικονομική δυσπραγία, απαιτούν ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, στηριζόμενο στον ανοιχτό διάλογο και τη δημόσια διαβούλευση.
Από πλευράς μου, σας υπόσχομαι ότι από την τιμητική θέση του Υποψήφιου Βουλευτή θα αγωνιστώ για την ανάδειξη των μεγάλων θεμάτων του Νομού Γρεβενών και την κατάρτιση θέσεων και προτάσεων που μαζί θα συνδιαμορφώσουμε, ώστε ο τόπος μας, στον οποίο ζούμε και πορευόμαστε, να πάρει την πραγματική θέση που του αξίζει.”

Ιωάννης Στούπας
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

ΔΙΠΛ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Κ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗ 31, ΓΡΕΒΕΝΑ, 51100,
   ΤΗΛ: 24620 82482, 6974752451

Continue Reading
You may also like...

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH