Connect with us

Του προτείνουν να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης

Δυτ. Μακεδονια

Του προτείνουν να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης

Ένα πρόσωπο, από αυτά που προτείνονται, από κάποιους, για υποψήφιος Περιφερειάρχης και ταυτοχρόνως έχει τον απόλυτο σεβασμό όλης της παράταξης τού Γ. Κασαπίδη ακόμη και περιφερειακών συμβούλων που βρίσκονται πολύ κοντά στον Περιφερειάρχη, είναι ο Δ. Σαββόπουλος. Δεν είναι μόνο οι δυσαρεστημένοι του Γ. Κασαπίδη που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη προοπτική αλλά και πολλοί ακόμη από την παλαιά παράταξη του Γ. Δακή.

  Όπως υποστηρίζουν, ο μετριοπαθής κι έμπειρος αυτοδιοικητικός από την Καστοριά,  θα μπορούσε να ηγηθεί ενός  ανεξάρτητου σχήματος στην Περιφέρεια, με βασικό κορμό προερχόμενο από το χώρο της ΝΔ, που όχι απλώς θα στεκόταν με αξιώσεις απέναντι στον Γ. Κασαπίδη αλλά είναι ικανός να τον εκτοπίσει από τoν Περιφερειακό θώκο στις εκλογές του 2023.

Πολλοί ίσως να μην το γνωρίζουν αλλά ο Δ. Σαββόπουλος, παρά το γεγονός ότι έχει ταυτιστεί με την Καστοριά, έλκει την καταγωγή του από την Κοζάνη μιας κι η μητέρα του είναι από την Λευκόβρυση. Όλα μπορεί να συμβούν ειδικά αν μετά τις Εθνικές Εκλογές (που θα προηγηθούν) δεν προκύψουν άλλα πρόσωπα..

Η Χύτρα (Kozan.gr)

Continue Reading
You may also like...
APXH