Connect with us

Στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Ελληνική Αστυνομία

Δυτ. Μακεδονια

Στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Ελληνική Αστυνομία

Πλήθος τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης, συγκέντρωσε το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, που στηρίζει το έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν προτροπής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, προσφέροντας τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στη Θεσσαλονίκη.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αστυνομικοί των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών ελλείψεων των παιδιών που στηρίζονται από τον εν λόγω οργανισμό, τα οποία τους προσφέρθηκαν σήμερα, ως ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Μέσα από τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναδείξει για άλλη μια φορά το ανθρώπινό του πρόσωπο, προσφέροντας διάφορα είδη, αναγνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού.

Η προσφορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα του Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, επιδεικνύοντας υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελείται από τον οργανισμό ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, θα συνεχίσει να τον στηρίζει και στο μέλλον με ανάλογες δράσεις.

APXH