Connect with us

Συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Γρεβενών σε Εκθεσιακές διοργανώσεις

Γρεβενα

Συμμετοχή των Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Γρεβενών σε Εκθεσιακές διοργανώσεις

“Το Επιμελητήριο Γρεβενών , στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2022, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στις παρακάτω Εκθέσεις, στις οποίες προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με το Πρόγραμμα ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022.

Οι Εκθέσεις αυτές είναι:

  1. 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) (https://www.thessalonikifair.gr/el)

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα εκθεσιακό γεγονός θεσμικού χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα, διοργανώνεται από το 1926 και αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με B2B, B2C και B2G (business to government).

  1. ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO (https://buildexpogreece.com)

Η Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO αποτελεί την επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας με προσανατολισμό στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Η διεξαγωγή της έκθεσης θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, στις 14-16 Οκτωβρίου 2022.

  1. SIAL PARIS – INSPIRE FOOD BUSINESS (https://www.sialparis.com/)

Η Έκθεση SIAL PARIS για περισσότερα από 50 χρόνια φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες από 200 διαφορετικές χώρες καθιστώντας την έναν εμβληματικό τόπο εκδηλώσεων στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepinte στο Παρίσι της Γαλλίας.

  1. 29η AGROTICA – Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων (https://agrotica.helexpo.gr/)

Η έκθεση της AGROTICA θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι πόρτες της AGROTICA άνοιξαν για πρώτη φορά το 1985 και έκτοτε κατέχει ηγετικό ρόλο στα εκθεσιακά γεγονότα του αγροτο-οικονομικού τομέα. Αποτελεί μια από τις πέντε σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη και τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια.

Με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία της άρτιας οργάνωσης της συμμετοχής στα παραπάνω Εκθεσιακά γεγονότα, παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο, τηλ. 2462085501 και να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής.

.

Από το Επιμελητήριο Γρεβενών

Continue Reading
You may also like...
APXH