Connect with us

Ευχαριστήριο του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Γρεβενών, Λεωνίδα Τεντόγλου

Γρεβενα

Ευχαριστήριο του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Γρεβενών, Λεωνίδα Τεντόγλου

Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όλα τα μέλη της Ν.Δ. που με τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντας μου τη δύναμη να συνεχίσω να υπηρετώ τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη από τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Γρεβενών. Διαβεβαιώνω όλες και όλους τους αγωνιστές και ψηφοφόρους της ΝΔ ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβάλω στην ανάπτυξη, στην προκοπή και την πρόοδο του τόπου μας.
Πάντα θα είμαι δίπλα σε κάθε γρεβενιώτισσα και γρεβενιώτη που έχει ανάγκη και αγωνίζεται για το κοινό καλό. Με ενότητα, πίστη στις δημοκρατικές αρχές, με μεταρρυθμίσεις, μεγάλες αλλαγές και με βαθιές τομές, η πατρίδα και η Περιφερειακή μας Ενότητα θα προχωρούν μπροστά στην δύσκολη, απαιτητική, νέα εποχή.
Με ενότητα, με τις αξίες και τις αρχές της παράταξης μας και με αγώνες για την επικράτησή τους, με κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιά μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο αύριο με δίκαια ανάπτυξη για όλους.
Συγχαίρω όλες και όλους όσους εξελέγησαν στα θεσμικά όργανα του κόμματος και όλες και όλους συμμετείχαν στην δημοκρατική και σύγχρονη εκλογική διαδικασία.

Continue Reading
You may also like...
APXH