Connect with us

Καμπανάκι του Δημάρχου Γρεβενών στους πολίτες: “Παίρνουμε τα Μέτρα μας για την αποτροπή μεταδοσης του ιού”

Γρεβενα

Καμπανάκι του Δημάρχου Γρεβενών στους πολίτες: “Παίρνουμε τα Μέτρα μας για την αποτροπή μεταδοσης του ιού”

Ο Δήμος Γρεβενών και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν να παρέχουν, σε όσους δημότες επιθυμούν, τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε καθημερινή βάση.

Η διενέργεια των τεστ πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα εντός ισόγειου καταστήματος του Δημαρχείου Γρεβενών επί της οδού K.Ταλιαδούρη τις εξής ημέρες και ώρες:

  • Από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 2 και μισή το μεσημέρι
  • Και την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.

Επισημαίνεται ότι δωρεάν rapid test πραγματοποιούνται, επίσης, τις ίδιες ημέρες και ώρες στο ιατρείο του ΕΟΔΥ Γρεβενών που βρίσκεται σε ισόγειο της οδού Θεοδώρου Ζιάκα 23.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε την πιστή εφαρμογή των βασικών μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό που είναι η σωστή χρήση της μάσκας, το καλό και τακτικό πλύσιμο των χεριών και η τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή απευθύνει ύστατη έκκληση στους δημότες για αυστηρή τήρηση των προστατευτικών μέτρων αλλά και για ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία των rapid test.

Δυστυχώς, τα Γρεβενά αρχίζουν να “βράζουν” καθώς σημειώνεται “έκρηξη” νέων κρουσμάτων Covid-19 με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ανθρώπινη Ζωή, τη Δημόσια Υγεία και την Τοπική Οικονομία.

Continue Reading
You may also like...
APXH