Connect with us

Εχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο Ζήσης Κασιάρας-Ο Βασίλης Καρράς μιλά για τον κορυφαίο Γρεβενιώτη βιολιστή

Γρεβενα

Εχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο Ζήσης Κασιάρας-Ο Βασίλης Καρράς μιλά για τον κορυφαίο Γρεβενιώτη βιολιστή

Ένας από τους πιο αγαπητούς και κορυφαίους βιολιστές της χώρας μας έφυγε σήμερα από τη ζωή, νικημένος από τον κορονοϊό. Ο βιρτουόζος του βιολιού και συνεργάτης πολλών μεγάλων ονομάτων της πίστας,Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε καταγωγή από τα Γρεβενά έδωσε μάχη με τον Covid-19, ωστόσο κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ σε ηλικία μόλις 53 ετών. Ο θάνατός του βύθισε σε βαρύ πένθος τον χώρο της μουσικής ελληνικής σκηνής και την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους, τον Βασίλη και την Μαρία.

Ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα και βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών της νύχτας όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Το TLIFEεπικοινώνησε με τη νύφη του Ζήση Κασιάρα και σύζυγο του αδερφού του, Θοδωρή Κασιάρα, η οποία δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο κουνιάδος της έφυγε τόσο ξαφνικά και γρήγορα από τη ζωή. Η νύφη του βιολιστή μας αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες 20 μέρες, ενώ δεν γνώριζαν αν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

 

 

Μάλιστα, από τον φονικό ιό προσβλήθηκε και ο 17χρονος γιος του, Βασίλης (ο οποίος το πέρασε ανώδυνα) αλλά και η σύζυγος του. “Έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον κορονοϊό. Ήταν στο νοσοκομείο περίπου είκοσι μέρες. Στην αρχή είχε πυρετό, μετά έπεσαν οι δυνάμεις του. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από δύο ημέρες τoν διασωλήνωσαν. Έδινε μάχη τόσες ημέρες. Ίσως είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα που δεν το γνωρίζαμε… Δεν ξέραμε τίποτα. Δεν ξέρω πως κόλλησε, αλλά στην αρχή είχε κολλήσει και ο 17χρονος του, ο Βασίλης. Ο μικρός είχε νοσήσει πριν 20 μέρες μαζί με τον πατέρα του, αλλά το πέρασε ανώδυνα. Και η σύζυγός του κόλλησε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η νύφη του στο TLIFE.

“Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον άνθρωπο. Πολύ καλός με όλους, βοηθούσε κόσμο, τους μουσικούς. Τους είχε κοντά του. Πολύ αγαπητός στον μουσικό κόσμο. Έχει δυο παιδιά, τον Βασίλη και την Μαρία, η οποία ασχολείται με το τραγούδι. Έμαθε βιολί δίπλα στον πατέρα της. Είχε συνεργαστεί με τεράστια ονόματα Καρρά, Αδαμαντίδη, Πάολα, Ρέμο. Δεν υπήρχε άτομο που να μην έχει δουλέψει μαζί του. Δισκογραφίες πολλές. Ήταν κορυφαίος βιολιστής” πρόσθεσε για το αγαπημένο της πρόσωπο.

Ο Βασίλης Καρράς μιλά για τον κορυφαίο Γρεβενιώτη βιολιστή

 

Συγκλονισμένος για το θάνατο του Ζήση Κασιάρα, του μουσικού ο οποίος έφυγε από κορωνοϊό, δηλώνει μιλώντας στο Tlife o Βασίλης Καρράς. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής είχε συνεργαστεί με τον καταξιωμένο βιρτουόζο του βιολιού. Μία συνεργασία η οποία μετρούσε χρόνια και συγκεκριμένα, όπως είπε ο Βασίλης Καρράς δούλεψαν μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια. Διαβάστε στο tlife.gr τι αναφέρει ο Βασίλης Καρράς για τον Ζήση Κασιάρα

“Υπήρξαμε συνεργάτες πάνω από 20 χρόνια με τον Ζήση Κασιάρα. Είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια των καλλιτεχνών και μια τεράστεια απώλεια στην καρδιά μας. Καλό Παράδεισο να έχει.”

Ο Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, κατέληξε από κορωνοϊό στα 53 του χρόνια, σήμερα το πρωί αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο γνωστός μουσικός είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Πάολα, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Αντύπας. Η μάχη με τον κορωνοϊό άρχισε πριν από 20 μέρες περίπου όταν διαγνώστηκε θετικός και καθώς τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν μετά από πέντε μέρες νοσηλείας, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας όπου παρέμενε διασωληνωμένος δίνοντας το δικό του αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη και το όνομά του προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού. Στενό συγγενικό του πρόσωπο, που μίλησε στο TLife ,ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως τόσο ο γιος του όσο και η σύζυγος του προσβλήθηκαν απο τον ιό, έχοντας πιο ελαφρά συμπτώματα και βρίσκονται στο σπίτι σε καραντίνα.

www.tlife.gr

 

www.tlife.gr

Continue Reading
You may also like...
APXH