potika

karta_grammenos

sfragides

makridis_giatros

katigoria grevenaΤοπικά νέα από τα Γρεβενά

 

συλλΟ Πρόεδρος  και το  Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Γρεβενών εκφράζουν  τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους  για την ξαφνική απώλεια του Νικόλαου Καρανίκου ,Διευθυντή του Επιμελητηρίου.

Τιμώντας την μνήμη του εκλιπόντος το Δ.Σ σε έκτακτη Συνεδρίαση αποφάσισε ομοφώνα τα εξής :

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

  • Να παραστούν εκπρόσωποι του στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.
  • Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους.

Ο Πρόεδρος και Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου Γρεβενών.

οικονομ«Η Υγεία βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ και επιθυμία μας είναι τα θέματα της υγείας να τα έχουμε σε υψηλή προτεραιότητα γιατί έτσι αρμόζει στον Έλληνα φορολογούμενο» σημείωσε από τα Γρεβενά ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ

Βασίλης Οικονόμου. Ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή του Ιάσωνα Φωτήλα ολοκλήρωσαν πριν από λίγο με την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο των Γρεβενών, την διήμερη περιοδεία τους στις νοσοκομειακές μονάδες και τα Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας. Σε λίγο διάστημα ολοκληρώνονται οι περιοδείες του κλιμακίου στις εγκαταστάσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας της χώρας και όπως σημείωσε ο Βασίλης Οικονόμου «ολοκληρώνεται  ταυτόχρονα και το σχέδιο της ΝΔ που ετοιμάζουμε για την  Υγεία».

Περισσότερα...

oikonomou 1Ώρα 18:30 – ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας με θέμα: «Το πλαίσιο αρχών της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία» στην αίθουσα του

Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών (Δημαρχείο – Πλατεία Ελευθερίας 1 – Γρεβενά). Ομιλητές θα είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου – Βουλευτής Επικρατείας και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσονας Φωτήλας – Βουλευτής Νομού Αχαΐας.

dastamanis11Την έγκριση και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης οκτώ νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 745.129,73 € με ΦΠΑ από ιδίους πόρους

καθώς και από πόρους του τέλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παλαιότερων οικονομικών ετών, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών στην τελευταία συνεδρίασή του.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε και καθορίστηκε ο τρόπος εκτέλεσης με διαγωνιστική διαδικασία των παρακάτω έργων:

1. Έργα τσιμεντοστρώσεων και τεχνικών Δήμου Γρεβενών π/υ 200.026,16 €

2. Φύτευση πλατειών και κοινόχρηστων χώρων π/υ 66.047,94 €

Περισσότερα...

περιφ4Συνάντηση των τεσσάρων Περιφερειαρχών –Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστου Μέτιου- πραγματοποιήθηκε

τη Δευτέρα στο μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Απόστολο Αντωνούδη και τους εργαζόμενους στην εταιρία, αλλά και συζήτησης για το θέμα των διοδίων επί του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού, οι τέσσερις Περιφερειάρχες κατέληξαν στην εξής πρόταση προς την Κυβέρνηση:

Περισσότερα...

dimos grevenon 1Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών ομόφωνα ενέκρινε την διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου Απανταχού Γρεβενιωτών το καλοκαίρι του 2018. Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση του Δημάρχου Γρεβενών κου Γιώργου Δασταμάνη ο οποίος τόνισε την ανάγκη της συγκεκριμένης διοργάνωσης με σκοπό: α) να εντοπιστούν – και άτυπα να καταγραφούν – οι Γρεβενιώτες της διασποράς, β) να στηθούν γέφυρες επικοινωνίας με τα Γρεβενά κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων αλλά και των νέων τρόπων δικτύωσης, γ) να μνημονευτούν τα επιτεύγματα συμπατριωτών μας που διαπρέπουν έξω από τα σύνορα της περιοχής των Γρεβενών, δ) να γίνει

Περισσότερα...

dimos grevenon 1Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών μετά την δημοσίευση του ΦΕΚ Β’ 1867/29-05-2017 αναφορικά με την τροποποίηση της υπ’ αρ. 6686/2014 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών – Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων περί χωροθέτησης σταθμών διοδίων και καθορισμού τελών διοδίων στην Εγνατία Οδό και στους καθέτους άξενες αυτής εξέδωσε το παρόν ψήφισμα με το οποίο:

  1. διαμαρτύρεται για την υλοποίηση της απόφασης δημιουργίας νέων μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων όπως κατασκευάστηκαν, κατασκευάζονται ή πρόκειται να κατασκευασθούν σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού και των καθέτων αυτού οδικών αξόνων.

    Περισσότερα...

Handler 2.a 6Παραλίγο τραγωδία στην πλαγιά του Τζούριακα στα Γρεβενά, όταν ένας αναρριχητής τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο, εξαιτίας αποκόλλησης ενός βράχου.

Στην περιοχή κλήθηκε το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στα Γρεβενά, τα μέλη του οποίου έστησαν αμέσως επιχείρηση για τη διάσωση του άτυχου άνδρα.

Ειδικότερα, σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι η ΕΟΔ Γρεβενών έλαβε κλήση για αναρριχητικό ατύχημα στην περιοχή του Τζούριακα, που συνέβη όταν ένα σαθρό κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα ένας αναρριχητής να τραυματιστεί σοβαρά με κάταγμα στην κάτω γνάθο, στον αστράγαλο και κακώσεις στον ώμο και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Περισσότερα...

Tentogloy8Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Golden Roof Challenge στο Ίνσμπουρκ. 

Ο έφηβος άλτης του μήκους κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα με καλύτερη προσπάθεια στα 7,89 μέτρα , επίδοση που σημείωσε στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια. Ο νεαρός έκανε τον πρώτο εκτός συνόρων αγώνα της σεζόν, στη διάρκεια της οποίας θα διεκδικήσει την την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο θα γίνει στο Γκροσέτο και άφησε καλές επιδόσεις. 

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είχε ακόμη δύο άκυρα

Περισσότερα...

afisa1 1Η εξαιρετική φωτογραφία είναι του Θανάση Τσαγκρή και έγινε αφίσα της Unicef, για το «Έτος παιδιού» το 1981

Ο Θανάσης Τσαγκρής Γεννήθηκε στο Κολύρι Ηλείας το 1922. Πραγματοποίησε τα πρώτα βήματα στη φωτογραφία στο πρακτορείο του Μεγαλοοικονόμου (1945). Ίδρυσε το Πρακτορείο Φωτορεπορτάζ Hellas Press (1955) και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τα πρακτορεία Keystone και Gamma. Προσλήφθηκε στη ΔΕΗ (1958) όπου επί είκοσι χρόνια είναι ο δημιουργός και προϊστάμενος του φωτογραφικού εργαστηρίου, ο υπεύθυνος για τη διοργάνωση εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο την προβολή του έργου του.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 15

igrevena.gr

fournos

lolas4

s designer

Nosiliasi

diafimisi

Ο καιρός...

diafimisi

kakousios

tsiouras

evaggelos

psonizo ellinika

diafimisi

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γρεβενά 

Giataki

apolimantiki

paragogos

Αναζήτηση Τηλεφώνου


diafimisi

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

typoekdotiki

Go to top